slide-01
 
 

Tuotemerkit

Minna Parikka

Minna Parikka -brändi otti ensiaskeleensa, kun 15-vuotias Minna päätti kenkäsuunnittelun olevan kutsumusammattinsa. Siitä lähtien suunnittelijan vallattomat luomukset ovat löytäneet tiensä naisten jalkoihin ja sydämiin ympäri maailman.

Omalaatuisen designin lisäksi Minna Parikka -kenkien korkea laatu on merkille tunnusomaista. Käsin viimeistellyt kengät valmistetaan Espanjassa laadukkaimmista materiaaleista. Parikoissa käytetään hienoimpia italialaisia ja espanjalaisia nahkoja, ja kaikki kenkien komponentit pohjasta nauhoihin tulevat tasokkailta eurooppalaisilta valmistajilta.


Terhi Pölkki

Terhi Pölkki on syksyllä 2011 perustettu naisten jalkine- ja asustebrändi. Merkin tuotteita yhdistää ympäristöystävällisyys, minimalistinen muotokieli ja ajattomuus. Materiaalina käytetään ympäristöystävällistä kromi- ja raskasmetallivapaata kasvisparkittua nahkaa. Päämallisto valmistetaan Pohjois-Portugalissa ja puukengät käsityönä Suomessa.


Uhana Design

Uhana Design on vuonna 2012 perustettu designyritys Tampereelta. Omaleimaisia ja rentoja vaatteita sekä asusteita valmistava Uhana suunnittelee ja valmistaa tuotteensa Suomessa. Ydintavoitteena on tarjota laadukkaita tuotteita, jotka tekevät arjesta hauskempaa. Helposti omaksuttavan leikkimielen lisäksi Uhana haluaa myös kantaa vastuuta ympäristöstä. Läpinäkyvä toiminta takaa sen, että asiakas voi seurata tuotantoketjua alusta saakka.


Noolan

Noolan on vuonna 2000 perustettu Pietarsaarelainen perheyritys. Noolanin vaatteissa oleellista on minimalismi, graaffisuus, käytännöllisyys ja ajattomuus. Noolan tarjoaa laadukkaita vaatteita ja asusteita naisille.


Lumi

LUMI sai alkunsa vuonna 2000. LUMI valmistaa laukkuja, kenkiä ja asusteita sekä naisille että miehille. Nimensä perusteella valkoinen väri on keskeinen osa LUMI-tuotteissa. LUMI arvostaa itsenäisyyttä, kestävyyttä, tasapainoa, tarkkuutta, toimivuutta ja uusia alkuja.


Aarikka

Aarikan muotoilussa skandinaavinen pelkistetty design yhdistyy iloon ja kodikkuuteen.

Suomalainen luonto ja metsä ovat aina olleet Aarikan suunnittelun lähtökohta. Tuotteet valmistetaan pääsääntöisesti puusta sekä muista luonnonmateriaaleista.

Ympäristöystävällisyys ja kestävyys ovat ensisijaisen tärkeitä ja siksi raaka-aineeksi valitaan vain laadultaan parasta puuta.

Suuri osa koruista valmistetaan käsityönä suomalaisissa kodeissa. Sisustustuotteet kokoonpannaan suomalaisissa työllistymistä tukevissa työkeskuksissa.


Liisa Sauso

Suomalainen Sauson suku on valmistanut laadukkaita nahkakäsineitä jo yli 80 vuotta. Kolmannen polven käsineentekijänä  ylpeänä ammattitaidostaan  jatkaa Liisa Sauso.

Laatu on erittäin tärkeä puhuttaessa Liisa Sauson käsineistä. Liisan käsineet ovat yksilöllisiä, mallistot vaihtuvia ja väreillä leikitellään.

Liisa Sauso yhdistää taitavalla tavalla nykyajan vaatimukset ja perinteen, nykyaikaisen designin ja huippulaadukkaat materiaalit. 100%:n kotimainen käsityötaito takaa ylellisen lopputuloksen.